Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/86/3464586/html/rkWebsites/allfree-stuff.com/conn.php on line 11
allfree-stuff.com - Riddles for Kids allfree-stuff.com - 100% Free Downloads, SMS, Wallpapers, Mobiles Contents - Riddles for Kids
Advertise with us               Submit your Email ID & receive intimation about New/Updated Contents :


 
Android MobilesHTC MobilesMicromax MobilesMobile ArticlesMobile TermsNokia MobilesSamsung MobilesSony MobilesTablets
108 Names of GodBhajans CHALISA CollectionDevi Maa Ki AartiyanGanesh Ji Ki AartiyanHanuman Ji Ki AartiyanRadha Krishan Ji Ki AartiyanRam Ji Ki AartiyanSai Baba Ji Ki AartiyanShiv Ji Ki AartiyanTemples in IndiaVishnu Ji Ki Aartiyan
Wallpapers Pack
Bollywood FlashsFestival FlashsFlash GamesFlash MessagesFunny FlashsPatriotic FlashsPolitical FlashsSpiritual Flashs
FunStuffJokesRajnikanth JokesWhats App JokesWhats App Messages
About IndiaGeneral Knowledge Hindi RhymesMythological StoriesNursery RhymesPatriotic SongsRiddlesShort StoriesTongue Twisters
Funny SlideshowsInteresting SlideshowsMessage SlideshowsNice SlideshowsPatriotic SlideshowsSpiritual Slideshows
BirthDay SMSChristmas SMSClassic SMSFathers Day SMSFestivals SMSFriendship SMSFunny SMSHoli SMSHusbandWife SMSIndependenceDay SMSLohri SMSLove SMSMorning SMSMothers Day SMSNew Year SMSNight SMSPoetry SMSPunjabi SMSRakhi SMSSanta Banta SmSTeachers Day SMSTimePass SMSValentine Day SMS
3D WallpapersAbstract_WallpapersAnimated_WallpapersApple_Mac_WallpapersBaby_WallpapersBackGroundsBeach WallpapersBirds WallpapersCars WallpapersCartoon_WallpapersChristmas WallpapersColorFul_WallpapersColoringSheetsCool_WallpapersFish_WallpapersFlagsFlash TattoosFlowersFunny WallpapersGalleryGodsGreen_ScenesHD_High_ResolutioniPhone WallPapersLinux_WallpapersMobile_WallpapersMortality WallpapersMountain_WallpapersNatureOptical_IllusionsRosesSea_WallpapersShips WallpapersSports_GamesUltraBeautiful WallpaperValentine WallpapersVehiclesWideScreen WallpapersWildLife WallpapersWindows VistaWindowsXPWindows_7_Wallpapers
AJAX ASP.Net 2.0/3.5 C# / C-Sharp C/C++ Cryptography Data Compression Data Structures FLASH Foxpro/VFP HTML JAVA Java Scripts JSP LINUX Microsoft Office Microsoft Windows MS XNA PHP/MySQL Silverlight Software Engineering SQL SQL Server 2005 UNIX VB.Net 2005 VBScript XML

Note: If you want to contribute to this website in any section kindly send us the Content/Links using Contact Us . We surely include the content in our website
Email This to Friend
Riddles for Kids


       
  

 Riddles for Kids

1. What do atomic scientists do when they go on vacation?
   Ans: They go fission.

2. Who makes a million dollars a day?
   Ans: A mint.

3. Why are twin doctors puzzling?
   Ans: They are a paradox pair of doc.

4. Who was the first nuclear scientist?
   Ans: Eve, because she knew all about atom (Adam).

5. What has hundred limbs but can’t walk?
   Ans: A tree.

6. What is the longest word in the world?
   Ans: Rubber, because it stretches.

7. Why are jazz musicians so sweet?
   Ans: Because they play in jam sessions.

8. What is in fashion but always out of date?
   Ans: The letter ‘f’.

9. What is a fund for needy musicians?
   Ans: Band aid.

10. What keeps put bugs and shows movies?
   Ans: Screens.

11. What is green and sings?
   Ans: Elvis Presley.

12. What should a girl wear when she wants to end a fight?
   Ans: Makeup.

13. What is green and dangerous
   Ans: A thundering herd of pickles

 

Email This to Friend
Note: If you want to contribute to this website in any section kindly send us the Content/Links using Contact Us . We surely include the content in our website